Alle former for landevejstransport

Vi tilbyder

Prolink Logistic tilbyder alle former for landevejstransport i Skandinavien og hele Europa. Vores team består af erfarne spedition i branchen, og som alle vægter service og nøjagtighed højt. Dine varer bliver altid leveret til tiden og med stor bevigenhed. Vi tilbyder både dag-til-dag levering samt hurtig levering på 1-2 timer af mindre forsendelser i hele Danmark. Få hurtig, nem og sikker levering af dine varer med Prolink Logistic.

Vi transporterer både part loads, full load, samt forsendelser der kræver enten køl/frys eller walking floor.

Part loads og full load

Har du transport af part loads ned til få paller? Eller mangler du en fast samarbejdspartner til at varetage transporten af full load? Hos Prolink Logistic fragter vi både part loads og full load.

Vore transporter af full load er altid direkte fra afsender til modtager, typisk samme chaffør der laster og losser traileren.

Køl / frys

Prolink Logistic tilbyder vi transport af varer, der kræver enten køl eller frys. Vi sikrer dermed, at dine varer forbliver på rette temperatur under hele transporten.

Vore medarbejdere er eksperter i håndtering af temperaturreguleret gods, så vi kan tilbyde den højeste kvalitet og service. Vi sørger tilmed for konstant overvågning af temperatur regulerede varer, helt frem til godset ankommer til modtageren.

Walking floor

Har du løsgods, der skal transporteres i lastbiler med walking floor, kan vi også klare dette. En walking floor trailer er fleksibel og anvendes både til transport af bulkgods eller gods af større volumen. Det bevægelige gulv sikrer nem og hurtig aflæsning.

Mangler du en fast samarbejdspartner til fragt af dine varer?  Kontakt Prolink Logistic, for et uforpligtende tilbud, samt for forespørgsler og spørgsmål til vores forskellige transportmuligheder.