Profil af Prolink Logistic

Profil af Prolink Logistic

Prolink Logistic er et internationalt transport- og speditionsfirma der tilbyder alle former for landevejstransport, herunder både part load, full load, køl / frys samt walking floor. Vores team består af kvalificerede og professionelle speditører med mange års erfaring i transportbranchen.

Hos Prolink Logistic er vi din professionelle samarbejdspartner, hos os kommer kunderne altid i første række. Vi vægter service, præcision og nøjagtighed højt. Vi står derfor altid klar, til at hjælpe vores kunder  med både store og små transportopgaver. Vi tilbyder hurtig og fleksibel levering både i Skandinavien og resten af Europa.

Over 100 enheder over hele Europa

Prolink Logistic består vore samlede bilpark af over 100 biler, som dagligt kører mellem Skandinavien og resten af Europa.

Vores transporter udføres altid under gældende internationale bestemmelser, herunder med gældende køre-hviletid til chaufføren, og øvrige bestemmelser, der sikrer gode arbejdsvilkår. Vi vægter sikkerhed højt - både for chaufføren og for godset.

Port loads, full loads

Vi fragter alt fra enkelte paller til hele læs. Læs mere om vores fragtydelser her.

Har du brug for en professionel samarbejdspartner til fragt af varer i Skandinavien og Europa?
Ring til os på telefon 7060 5225 eller kontakt os på email info@prolinklogistic.com, så vi sammen kan skræddersy en løsning til dig.